Om os

Eclipse er en lille hyggelig sandwichbar beliggende på Amager. Vi har i mange år været kendt for vores altid velsmagende sandwich, men vi kan mere end det. I de senere år har vi udvidet vores menukort, så vi også kan tilbyde nachos, salater og forskellige power- og frugtshakes.

Vi gør meget ud af, at du altid får en velsmagende og frisk sandwich hos os. Derfor gør vi os også meget umage med at vælge de bedste og reneste råvarer til formålet. Vi bager selv vores brød, udvælger selv frugt og grønt hos vores leverandør og vi laver vores egne dressinger. Med andre ord – vi gør os umage! Umage for at du skal få den bedste oplevelse, når du bestiller mad fra os – hvad enten det er for at stille den lille sult på en hurtig, sund og nem måde i en travl hverdag, om det er for at kunne servere et sundt og velsmagende måltid til dit arrangement eller hvis du ønsker at få en frokostordning hos os, som kan sikre dig og dine medarbejder et sundt og velsmagende frokostmåltid hver dag.

Vision

Hos Eclipse går vi meget op i rene råvarer! Vi håndplukker selv friske råvarer direkte hos vores leverandører, så du altid er får en høj kvalitet og en velsmagende oplevelse, når du sætter tænderne i vores produkter.

Mission

Eclipse skal være førstevalget, når du ønsker at sætte tænderne i en sund sandwich eller salat.

Vores mål

Det er vores mål at sikre, at du altid kan finde en sund og velsmagende sandwich eller salat, som passer til din smag.

Derfor vil vores menukort altid indeholde en bred variation af smagsoplevelser, uanset om du er til salt, surt, sødt eller stærkt eller det hele.